Online bestilling

Bestil dine billeder i et smart og brugervenligt onlinesystem.

ONLINE - NEMT - HURTIGT

Hos Gitte P Foto giver jeg dig mulighed for, at vælge frit mellem, at bestille enkeltbilleder eller flere forskellige fotopakker.

Du kan se alle dine muligheder for at bestille lige præcis de billeder du ønsker, når du er logget ind med det brugernavn og adgangskode som er udleveret i forbindelse med fotograferingen.

Bestil dine billeder her

Dagplejer

Jeg har specialiseret mig i at fotografere børn og igennem leg finder jeg de gode udtryk og naturlige smil frem hos børnene.

I børnehaven fotograferes børnene i små grupper af fire børn af gangen. Utrygge børn kan få en pædagog med ind. Vi snakker først og leger en smule så barnet føler sig tryg ved situationen hvorefter de fotograferes enkeltvis og kan se hvordan det foregår med de andre børn.

Det er meget vigtigt for mig at børnene får en god og sjov oplevelse omkring det at blive fotograferet og det vil også automatisk give de bedste billeder.

Hos dagplejen bliver børnene fotograferet sammen med deres dagplejemor/-far. Enkeltfotos tages med støtte fra dagplejemoren/-faren så børnene stadig føler sig trygge og glade.

Den enkelte dagplejer fotograferes gratis og får selvfølgelig også et gratis gruppebillede med sine dagplejebørn.

GPfoto sørger for tilrettelæggelsen og alle de praktiske detaljer. Betaling sker online eller via bankoverførsel.