Online bestilling

Bestil dine billeder i et smart og brugervenligt onlinesystem.

ONLINE - NEMT - HURTIGT

Hos Gitte P Foto giver jeg dig mulighed for, at vælge frit mellem, at bestille enkeltbilleder eller flere forskellige fotopakker.

Du kan se alle dine muligheder for at bestille lige præcis de billeder du ønsker, når du er logget ind med det brugernavn og adgangskode som er udleveret i forbindelse med fotograferingen.

Bestil dine billeder her

Skoler

GPfoto har stor erfaring med at fotografere på skoler. Jeg møder op på skolen, og møder klassen positiv og glad, og sørger for at den enkelte elev får en positiv og god oplevelse, samt gode billeder med naturlige smil og udtryk som GPfoto er kendt for.

Jeg tager en række billeder af den enkelte elev med forskellige udtryk , som forældrene så kan vælge imellem. Der er ingen bindende forudbestilling eller købetvang, Forældrene behøver først beslutte sig, når de ser de færdige billeder.

Efter fotografering får hvert barn en seddel med login-oplysninger med hjem og senest 24 timer senere er billederne tilgængelig for familierne på www.gittepfoto.dk

Familierne vælger motiver, fotopakker eller enkeltbilleder i farve, sort-hvid eller bruntonet, med eller uden udtoning. Derved er der ingen administration for de enkelte skoler forbundet der.

Billederne betales i webshoppen ved bestilling, og familien modtager dem med posten senest 14 hverdage efter.

SERVICE YDELSER AFTALES MED DEN ENKELTE SKOLE, DA SKOLERNE HAR FORSKELLIGE BEHOV.